dimarts, 25 d’abril del 2017

Recomana 4t (segona part)


DIADA DE SANT JORDI

Albert 

La increïble història dels amics de mitjanit
David Wallians
Ed. Montena

Ja coneixia la col·lecció i és aquesta la raó pel que el vaig escollir, són divertits i de misteri. Passen a un hospital, a la secció de pediatria a on estan ingressats els "amics de mitjanit". Els anteriors em van agradar molt.

Àlex 

La guerra del bosc (L'Agus i els monstres)
Jaume Copons i Liliana Forntuny
Ed. Combel

He triat aquesta història per què és una col·lecció de llibres de misteri i cada llibre és una aventura diferent. Aquesta col·lecció barreja imatges i lletra, no és ben be un còmic, s'assembla i és fàcil i divertit de llegir. Aquest aventura passa a unes colònies ....

Ares, Cristian i Pol

Tom Gates (títols 2, 5 i 10)
Liz Pichon
Ed. Bruixola

Tom Gates és un noi de 12 anys que té una germana repel·lent amb la que es baralla constantment. Cada llibre és una història diferent, d'aventures i sobre tot molt divertit.
Barreja la lletra amb imatges i logotips. És molt fàcil de llegir. També té una pàgina web.



Roc 

Wonder Woman
VV.AA.
Editorial DC Còmics

Aquest còmic l'he escollit per què sóc un fan dels supers herois i mai havia llegit les històries de la Wonder Woman. M'agrada molt llegir còmics i les històries il·lustrades. Sembla una gran aventura!!!!!!!!

Héctor 

Yo-KAi Watch 4

Noriyuki Konishi
Ed. Norma

És un còmic que m'agrada molt, he llegit els àlbums anteriors, són aventures esbojarrades i molt, molt divertides. Potser és una mica violent però heu de pensar que tot és mentida, que entra dins de la mitologia japonesa.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...