dilluns, 24 d’abril del 2017

3r Recomana

Diada de Sant Jordi 2017. Recomanacions

Noé:
Donald y sus amigos
Editorial Disney (disponible en català)

Recomano aquest llibre perquè és molt divertit, trobem tots els protagonistes (la família de Donald) i celebren l'aniversari del Donald amb regals molt diferents.

Ares:

Els gats dectectius
A. Gatti
Ed. La Galera

Primer de tot dir-vos que és una col·lecció de llibres sobre uns gats que són amics i investiguen successos a París. En aquest volum investiguen el cas d'un cuiner desaparegut.
Recomano aquest llibre per que intriga molt i no arribes a saber el que ha passat fins al final de tot.

Eloi: 

Inspector Sito i Mai Tinc-Po
Antonio G. Iturbe
Ed. Edebé

Aquesta també és una col·lecció de misteri. Investiguen diferents esdeveniments, en aquest llibre ha desaparegut un cantant. M'agraden molt els llibres de l'Inspector Sito i si us els llegiu segur que també us agradaran molt i no tingueu por que no en fan gens ni mica.

Bibiana: 

Els dos Genis de l'Aladí
Enric Lluch
Ed. Animallibres

Hi ha dos genis, un de bo i un de dolent, el dolent envia l'Aladí a buscar la llantia a canvi d'un anell i dues monedes d'or. De l'anell surt un geni bo de color roig i .... ara l'heu de llegir vosaltres.
És molt interessant per que canvia el conte de l'Aladí. 

Joana: 

La gran travessia
Agathe Demois
Ed. El patio

És un llibre diferent, no conta una història, ens fa cercar amb una lupa uns dibuixos amagats (no són difícils de trobar, però es molt entretingut)
Us recomano aquest llibre per que hi ha una pàgina amb senyors que canvien de forma .... i altres coses més que heu de descobrir vosaltres. Ja em direu si us ha agradat!!!!!!

Més endavant .............. MÉS
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...