dijous, 26 de juliol del 2012

La nostra escola a la web de A Casa de José Saramago!

Del 14 d'abril al 5 de juny, al blog de la biblioteca vam descobrir i visitar plegats un dels espais màgics de Lanzarote. Al poble de Tías va viure els últims 18 anys José Saramago i la seva dona Pilar del Río. La visita a A Casa és molt, però molt recomanable.

Des que vaig fer el primer correu electrònic per demanar informació i explicar el que volia fer al blog de la biblioteca, em va quedar clar que tindria totes les facilitats per treballar.
A la web de A Casa , ahir van publicar una entrada dedicada a l'escola Sant Jordi. Sorprès per l'entrada, els vull agrair, que parlin de la feina que fem la gent del blog de la biblioteca de l'escola Sant Jordi. Gràcies a Javier Pérez Figares, director i cunyat de Saramago, a Syra Jiménez-Pajarero Arias i Elsa Fernández Peraza responsables de la web, a Pepa magnífica guia...

M'agrada molt quan diuen del nostre estimat blog: ..." Sin duda, un estímulo al descubrimiento". Penso que per a la gent que fem el blog aquest és un dels grans objectius, l'estimul al descobriment.
Si voleu recordar la visita, cliqueu sobre Lanzarote.
Atentament.
Senyor i

6 comentaris:

Montse ha dit...

Felicitats!
Tot un plaer compartir intentar ser un "estímulo al descubrimiento".

Senyor i ha dit...

Apreciada senyora:
Plaer compartit!
Atentament.

Gerard ha dit...

Genial parella, especialment a tu Ignasi per fer uns relats sobre A Casa de José Saramago tan entranyables. Enhorabona pel comentari, el reconeixement i sobretot per la feina feta en aquest bloc.

la bibliotecària ha dit...

Enhorabona a tots dos!
Aquestes són les coses que fan il·lusió, quan es gestiona un bloc.I vosaltres us ho guanyeu dia a dia
Mariona

Montse ha dit...

Mariona, em penso que ultimament és l'Ignasi qui gestiona el bloc.
Ell, com tu, es mou i troba i descobreix. (No ho he comentat, encara, però vas fer unes bones troballes per França!)
Jo em dedico a passejar una cadelleta ;-)
Bon estiu!

Senyor i ha dit...

Gràcies Mariona.
Descobrir, com saps molt bé, és un plaer. Que la gent de A Casa parli del nostre blog com "Estímulo al descubrimiento" és gratificant.
Bon estiu.
Atentament.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...