dilluns, 2 d’agost del 2010

Cesicat, apren a navegar per Internet de forma segura

En Cesc i la Cati, si vols, et poden acompanyar quan naveguis per Internet. Ells saben tots els topants. I ja ho diuen:
A INTERNET POSA-HI SENY!

En Cesc i la Cati són
"dos germans que ajuden a navegar per Internet de forma segura amb consells fàcils i efectius". També pots trobar-los a l’espai web del Cesc i la Cati i el grup de la campanya a la xarxa social Facebook.

A l’espai web hi ha tot un seguit d’audiovisuals protagonitzats pels dos germans, a l’hora que es poden descarregar tots els materials de la campanya. Per la seva banda, el grup del Facebook està més enfocat als adults responsables dels menors i es vol que esdevingui un espai de preguntes, respostes i consells al voltant de la seguretat a Internet, amb la intenció que els mateixos adults es dirigeixin als menors per oferir consells sobre seguretat.

Els materials impresos es distribuiran per centres educatius i llocs estratègics, mentre que el Cesc i la Cati visitaran les escoles catalanes que ho desitgin i diverses fires i esdeveniments, com ara la Festa dels Súpers. Tant el Departament d’Educació com els Mossos d’Esquadra i l’Agència Catalana de Protecció de Dades participaran en la difusió dels materials i el missatge de la campanya". (Copiat directament de http://www.cesicat.cat/noticies/2010-05-06-2010-05-06_PostpresentaciocescicatConseller.jsp?canal=ciutadans)
Si vols descarregar diversos materials sobre el tema:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...